Confidenţialitate

Un tânăr nevaccinat din Timișoara a stat intubat 3 săptămâni: “Am văzut acum, pe propria piele, că e mai bine să te vaccinezi” | VIDEO

Un bărbat în vârstă de 34 de ani bolnav de COVID a stat intubat trei săptămâni la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara după ce s-a tratat acasă cu vitamine.
Nevaccinat, bărbatul s-a infectat cu Sars-CoV 2 când se afla în vacanță în Italia.
Medicii au publicat pe pagina de Facebook a spitalului declaraţiile făcute de pacient:

“<Am crezut că o să mor în fiecare zi>.

Afirmația tulburătoare îi aparține unui tânăr în vârstă de 34 de ani care, timp de aproape 3 săptămâni, a fost intubat, în vreme ce se afla internat în Secția de Terapie Intesivă a spitalului nostru. Tânărul, care nu este vaccinat, s-a infectat cu Sars-CoV 2 pe când se afla în vacanță în Italia.

Câteva zile și-a administrat singur un tratament cu vitamine, iar când și-a dat seama că nu mai poate respira a venit la spital. Gradul de afectare pulmonară era în acel moment de 80 la sută. A fost necesară intubarea lui pentru a-l putea salva.”, scrie pe pagina spitalului.

 

Nu a crezut că ar putea face vreodată o formă severă de COVID 19

 

“Fiecare decide pentru viața lui, dar am văzut acum, pe propria piele, că e mai bine să te vaccinezi, decât să nu o faci și să ai o formă atât de gravă. E mai bine să te vaccinezi decât să îți pui viața în pericol”, mărturisește tânărul pacient, aflat încă pe patul din Secția de Terapie Intensivă.

“Datorită efortul colegilor de la ATI, a echipei conduse de dr. Mirela Porosnicu, care timp de 3 săptămâni a luptat continuu, tânărul a fost salvat. Vor trebui să treacă luni bune, însă, până când își va reveni în totalitate”, spun medicii.

Foto/ captură Facebook Sptalul Victor Babeș Timișoara