Un tânăr din Craiova a fost înjunghiat în timpul unei curse ilegale de maşini

Un tânăr de 29 de ani a ajuns, joi seară, la spital, după ce a fost înjunghiat în spate în timpul unei curse ilegale de maşini, organizată pe o pistă dezafectată din apropierea aeroportului din Craiova. Poliţiştii craioveni îi caută pe agresori.

Incidentul a fost anunţat la 112 de un bărbat care l-a însoţit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova pe tânărul înjunghiat.

“În jurul orei 23.50, am fost sesizaţi prin serviciul apeluri de urgenţă 112 de către un tânăr de 21 ani, din Craiova, că în timp ce acesta se afla pe pista dezafectată din spatele aeroportului din Craiova, cu autoturismul personal, în autoturismul acestuia s-a urcat o persoană care a fost agresată de un grup de bărbaţi între care a avut loc o altercaţie în urma căreia persoana vătămată, în vârstă de 29 ani, a suferit vătămări corporale, având plăgi înjunghiate în spate cu un obiect ascuţit, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova. El a rămas internat peste noapte”, a precizat Cătălin Dochia, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Tânărul agresat nu a depus plângere la Poliţie, însă anchetatorii au un cerc de suspecţi.

”Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi Biroul de Investigaţii Criminale ale IPJ Dolj care, sub coordonarea şi supravegherea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Dolj, fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs incidentul. Până acum au fost identificaţi mai mulţi martori şi s-a conturat un cerc de suspecţi”, a mai spus Dochia.

Cel mai probabil, în cursul zilei de vineri mai multe persoane martore la incindent vor fi audiate de anchetatori.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS