Un spital din SUA a făcut o excepție și a lăsat un cuplu căsătorit de 68 de ani să stea împreună în aceeași cameră

Un cuplu din Statele Unite căsătorit de 68 de ani a fost lăsat de medicii unui spital să împartă același salon în ciuda regulilor instituției, după ce angajații au recunoscut că ”povestea lor de dragoste i-a emoţionat”, scrie site-ul Boredpanda.com.

Tom şi Arnisteen Clark, în vârstă de 96, respectiv 92 de ani, şi căsătoriţi de 68 de ani, s-au aflat, pentru prima dată de când sunt împreună, în situaţia de a sta despărţiţi, din cauza regulilor spitalului la care au stat internaţi, în urma unor probleme ortopedice. Cei doi au stat împreună, în urma unor probleme ortopedice, la spitalul Piedmont, pe acelaşi etaj, însă în saloane separate, deoarece spitalul nu are camere duble.

“Nu pot să fiu departe de ea”, le-a spus Tom Clark celor din personalul spitalului. “Este cea mai delicată femeie din lume”. Bărbatul nu a stat despărţit de soţia sa din timpul Războiului Coreean.

Spitalul a făcut o excepţie pentru domnul Clark. “Unul dintre managerii noştri, Tina, cu ajutorul staff-ului din clinică, a reuşit să treacă peste regulile spitalului în ceea ce priveşte vizitarea. I-am oferit posibilitatea să stea cu ea (soţia lui) în salon timp de câteva ore, în fiecare zi”. Între timp, cei doi au fost mutaţi împreună într-un salon de recuperare.

Tom şi Arnisteen Clark au stat nedespărţiţi încă de pe vremea Războiului Coreean. Personalul spitalului a făcut o excepţie şi le-a permis celor doi să stea împreună, deşi era împotriva regulilor spitalului, datorită faptului că “povestea lor de dragoste i-a emoţionat”.

FOTO: Facebook