Confidenţialitate

Șoferul care a spulberat barierele pe o cale ferată din județul Prahova a fost amendat cu 2900 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova s-au sesizat din oficiu cu privire la incidentul petrecut în localitatea Tinosu, situată la kilometrul feroviar 45+200, conform IPJ Prahova. Un șofer a fost surprins marți, 26 octombrie 2021, în jurul orei 14:15, la o trecere la nivel cu calea ferată, spulberând barierele, deși semnalele de avertizare erau în funcțiune.

UPDATE: Bărbatul a primit o amendă de 2.900 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova s-au sesizat din oficiu cu privire la incidentul petrecut în localitatea Tinosu, situată la kilometrul feroviar 45+200, prevăzută cu semibariere tip BAT, conform IPJ Prahova.

Polițiștii au mers la fața locului și la scurt timp au identificat șoferul: un bărbat de 39 de ani, cu domiciliul în Gorgota, Prahova.

Incidentul nu a fost soldat cu victime sau cu întârzieri ale trenului.

Bărbatul a primit o amendă de 2.900 de lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile, conform art.102, al.3., lit.c din OUG. 195, privind cirulația pe drumurile publice, se mai arată în comunicatul transmis de IPJ Prahova.

Știrea inițială

Un șofer a fost surprins marți, 26 octombrie 2021, în jurul orei 14:15, la o trecere la nivel cu calea ferată de la kilometrul 45+200, cale ferată situată între stațiile Crivina – Braz din județul Prahova. Șoferul a fost surprins de camerele de luat vederi.

Șoferul a forțat traversarea căii ferate, deși semnalele de avertizare erau în funcțiune, iar brațele barierei erau în mișcare. Acesta a rupt brațele barierei, punându-și în pericol viața, dar și viețile pasagerilor din tren.

Sursa Foto: Sursa Foto: Facebook / CFR Infrastructură