Confidenţialitate

Un șofer drogat, prins de polițiști în Focșani

Un bărbat de 36 de ani din Focșani a fost prins vineri seara de polițiștii din Vrancea după a fugit de la locul accidentului în care a fost implicat. La testarea acestuia cu aparatul Drug Test, rezultatul a indicat prezența unei substanțe psihoactive.

Potrivit IPJ Vrancea, polițiștii au fost seszați prin apel la 112 cu privire la producerea unui accident în zona unei treceri de pietoni provizorie din Focșani. Un pieton a fost acroșat de o mașină, al cărei șofer ar fi părăsit locul producerii accidentului.

La aproximativ 20 de minute de la sesizare, polițiștii rutieri au identificat mașina pe o stradă din municipiul Focșani, iar la volanul acesteia se afla un bărbat de 36 de ani din localitate.

Acesta a fost testat cu privire la consumul de alcool, iar rezultatul a fost negativ. În schimb, la testarea cu aparatul Drug Test, rezultatul a indicat prezența unei substanţe psihoactive, motiv pentru care polițiștii l-au condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

Pietonul, un bărbat de 37 de ani din Focșani, a suferit leziuni ușoare.