Un șofer din Vâlcea care a sărit din mașină – căutat de două zile de polițiști

De două zile poliția caută un șofer din Valcea care s-a aruncat din maşină în mers. Bărbatul nu avea permis de conducere și a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor.

Rămas fără şofer autoturismul în care erau trei pasageri s-a oprit într-un gard. În trecut bărbatul a făcut închisoare  pentru că a condus fără permis pe drumurile publice.

 

Aflat în trafic în oraşul Bălceşti, Ion Cosmin Ganea de 28  ani a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. După o urmărire de mai bine de 15 km când s-a văzut încolţit, bărbatul s-a aruncat pur și simplu din maşina care rula cu viteză  fără să mai ţină cont de cei trei pasageri, mama sa și doi minori.

Autotursimul – o Dacia 1300 – s-a oprit într-un gard și deși a fost puternic avariat, nimeni nu a fost rănit.

În urma verificărilor poliţiştii au stabilit că Ion Cosmin Ganea nu deţinea permis de conducere. Iar autovehiculul nu avea poliţă de răspundere civilă şi nici inspecţia tehnică făcută. În cauză s-a întocmit un dosar penal iar șoferul risca trei ani de închisoare.

Bărbatul căutat de două zile de Poliţia din Vâlcea  este recidivist în trecut a fost condamnat la mai mulți ani de închisoare cu executare tot pentru conducere fără permis vătămare corporala din culpă, distrugere, furt calificat   și viol.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS