Un primar din județul Giurgiu și-a retras demisia

Demisia primarului comunei Ogrezeni, județul Giurgiu, a fost înregistrată la Prefectură pe 6 iulie 2018 și la Consiliul Local Ogrezeni în dată de 9 iulie.

După ce pe 29 iunie, edilul a fost condamnat la 3 ani cu suspendare, recuperarea a aproximativ 870 de milioane de lei vechi, și interzicerea drepturilor de a mai ocupă o funcție publică timp de 5 ani începând cu dată pronunțării deciziei definitive.

Miercuri, 11 iulie, acesta s-a răzgândit și i-a anunțat pe cetățeni printr-un comunicat de presă că a ales să nu abandoneze, să lupte și să îl slujească în continuare.

Primarul din Ogrezeni spune că s-a răzgândit asupra deciziei de a demisiona deoarece a fost înduioșat de lacrimile și tristeţea localnicilor, fiind profund afectat emoțional și psihologic, dar că a ținut cont și de susținerea senatorului PSD Niculae Bădălău și de cea președintelui CJ Giurgiu Marian Mînă.

Primarul PSD Jean Jipa, al comunei Ogrezeni, județul Giurgiu, este acuzat de delapidare, fals intelectual și abuz în serviciu. Cel mai probabil, acesta și-a dat demisia în speranța că procurorii nu vor face apel.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS