Confidenţialitate

Un pasager a murit și alți 30 au fost răniți într-un zbor Londra-Singapore, afectat de turbulențe puternice | VIDEO

Un pasager a fost ucis și alți peste 30 au fost răniți într-un zbor efectuat de la Londra la Singapore, afectat de turbulențe puternice. Compania aeriană – Singapore Airlines – a confirmat că un om a murit în timpul zborului și că la bordul aeronavei sale există răniți. „Singapore Airlines transmite cele mai sincere condoleanțe familiei persoanei decedate”, a transmis compania.

Avionul Boeing 777-300ER cu destinația Singapore a fost deviat spre Bangkok și a aterizat la ora locală 15:45.

Aeronava transporta în total 211 pasageri și 18 membri ai echipajului, a precizat compania aeriană într-un comunicat.

„Singapore Airlines prezintă cele mai profunde condoleanțe familiei persoanei decedate”, a precizat aceasta, citată de BBC.

Singapore Airlines: „Putem confirma că există răniți și un deces la bordul aeronavei Boeing 777-300ER. Transmite cele mai sincere condoleanțe familiei persoanei decedate”

Zborul Singapore Airlines #SQ321, operat de la Londra (Heathrow) la Singapore în data de 20 mai 2024, s-a confruntat cu turbulențe puternice pe traseu. Aeronava a fost deviată spre Bangkok și a aterizat la ora locală 15:45, la 21 mai 2024.

Putem confirma că există răniți și un deces la bordul aeronavei Boeing 777-300ER. La bord se aflau în total 211 pasageri și 18 membri ai echipajului.

Singapore Airlines transmite cele mai sincere condoleanțe familiei persoanei decedate.

Prioritatea noastră este de a oferi ajutor tuturor pasagerilor și echipajului de la bordul aeronavei. Colaborăm cu autoritățile locale din Thailanda pentru a oferi asistența medicală necesară și trimitem o echipă la Bangkok pentru a oferi orice asistență suplimentară necesară.

Vom furniza actualizări regulate pe conturile noastre de Facebook și X”, transmite compania aeriană Singapore Airlines într-o postare pe Facebook.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: SUA: Zeci de mii de mașini electrice Volkswagen, investigate după ce deținătorii au constatat o defecțiune a portierelor | AUDIO