Un olandez care si-a pierdut fiica in tragedia aviatica din estul Ucrainei i-a adresat o scrisoare deschisa presedintelui Rusiei

Vladimir Putin este considerat un monstru și principalul vinovat de prăbușirea aeronavei.

Olandezul care așteaptă acum să își înmormânteze singurul copil îi prezintă președintelui Vladimir Putin planurile de viață ale fiicei sale. Elsemiek avea 17 ani, plecase în vacanță în Malaezia alături de mama sa, alături de fratele și de tatăl ei vitreg. Cu toții au pierit după ce avionul în care se aflau a fost doborât de o rachetă.

Fata învăța bine la școală – scrie tatăl ei. Anul viitor trebuia să dea bacalaureatul și să urmeze o facultate unde să studieze ingineria. Numai că acum nu mai există.

‘Multe multumiri liderilor separatiști care mi-au ucis unicul și dragul meu copil. Sper că sunteți mândri că ați inclus-o și pe ea în războiul vostru, pe ea și viața ei scurtă. Sper că vă puteți uita în oglindă după ce ați facut! Cu sinceritate, tatăl lui Elsemiek, Hans de Borst, a cărui viaţă e ruinată de tine, Monstrule! ‘- încheie olandezul scrisoarea adresată președintelui Rusiei.