Confidenţialitate

Un nou transport de aparatură medicală, organizat de Altex – VIDEO

Încărcat la Shenzen, în China, un nou transport de aparatură medicală, atât de necesară în secțiile de Terapie Intensivă, este în drum spre România.

Avionul va ateriza pe Aeroportul Henri Coandă. Sunt monitoare ce urmează a fi donate spitalelor din România.

Avionul militar a fost contractat de Altex, care și-a pus la dispoziție toată resursele și infrastructura de care dispune pentru a răspunde nevoilor spitalelor.

Compania anunță și că vor urma alte transporturi aeriene cu aparatura medicală întrucât ”în cadrul campaniei #împreună, ne-am propus dotarea a minim 30 de paturi de Terapie Intensivă cu monitoare și ventilatoare de ultimă generație”.

Compania românească Altex a demarat o amplă campanie de strângere de fonduri, în completarea donațiilor deja făcute în mod direct, pentru dotarea a 30 de paturi cu aparatură de terapie intensivă, respectiv cu monitoare și ventilatoare.

Dincolo de echiparea paturilor ATI, Altex a donat și echipamente de protecție necesare medicilor în lupta cu noul coronavirus. 162.000 de euro este totalul donațiilor anunțate de Altex, la care se adaugă și donațiile făcute direct de clienții săi, prin intermediul https://altex.ro/donatie-impreuna/. Până sâmbătă dimineața se adunaseră astfel aproape 248.000 de lei.

Campania Altex este suținută de Europa FM în cadrul mișcării #1suntemtoti.