Confidenţialitate

Un nou artist se lansează în Clubul de Seară: Raisa | VIDEO

După ce a câștigat concursuri naționale și internaționale la dans sportiv, Raisa a ales alt drum și la doar 16 ani deja colaborează cu greii industriei muzicale.

Artista a lansat online ”Sticlele”, o piesă în limba română compusă și produsă în studioul băieților de la Fly Project, pe care acum o aduce în premieră și pe frecvențele unui post de radio național, în direct la Europa FM, în cel mai mare club din România, Clubul de Seară.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

“Din prima clipă în care am ascultat-o în studioul Fly Records, al băiețiilor de la Fly Project, mi-a plăcut la nebunie și m-am regăsit foarte mult în ea. Această piesă reprezintă o nouă etapă în cariera mea: înregistrea în studio alături de Tudor de la Fly Project a fost super interesantă, pentru că mi-a impartășit din experiențele lui de pe scenele internaționale și m-a încurajat.

Atmosfera a fost relaxată si plina de energie pozitivă, m-am simtit parte din gașcă 😊 Piesa este pe sufletul meu pentru că are un sound actual, iar versurile, deși triste, au un feeling pozitiv, pentru că orice exeperiență ne face mai puternici la finalul ei”, declară Raisa.

Videoclipul a fost regizat de Isabella Szanto, care a gândit povestea unei relații care se termină, dar în care sentimentele nu s-au stins.

Într-un decor cu accente retro, Raisa și-a făcut debutul în actorie. “Filmarea videoclipului a fost mai dificilă, pentru ca am jucat rolul unei fete îndrăgostite, alături de un actor profesionist, dar am considerat-o ca pe o provocare pentru ca am experimentat o altă latură artistică, actoria”, povestește Raisa.

Pe lângă cariera artistică, Raisa se ocupă și de studii, revenind la cursurile de la liceu, atât de puse sub lupă în această perioadă, încercând să se adapteze la program și schimbări, ca toți tinerii din România.

Videoclipul Raisa – Sticlele