Confidenţialitate

Un italian şi-a tatuat pe braţ codul QR de pe certificatul de vaccinare | VIDEO

Un student italian, în vârstă de 22 de ani, și-a tatuat pe braţ codul QR de pe certificatul sanitar care dovedeşte că este vaccinat împotriva COVID-19, relatează AFP.

Va fi suficient să-şi ridice mâneca pentru a-şi arăta tatuajul de pe braţul stâng, la intrareaa într-un restaurant sau într-un cinematograf.

“Este destul de original, îmi place să fiu diferit”, a declarat el pentru ziarul Corriere della Calabria, după ce fotografiile sale de pe Instagram şi TikTok l-au transformat într-o celebritate locală.

Părinţii săi au avut o reacţie mai puţin entuziastă. “M-au încurajat … să fiu mai puţin impulsiv şi să mă gândesc puţin mai mult înainte de a acţiona”, a explicat el.

Un videoclip postat pe TikTok de tatuatorul său Gabriele Pellerone îl arată pe Andrea Colonnetta pregătindu-se să intre într-un McDonald’s şi ridicându-şi braţul pentru a-şi fotografia tatuajul.

@gabrielepelleronerealGreen pass tatuato, scan al Mc. ##tatuaggi ##tatuatori ##mcdonalds ##mc ##greenpass

♬ suono originale – gabrielepellerone

În videoclip se poate vedea apoi un gardian la intrarea în restaurantul fast-food scanând fotografia. Înregistrarea video se încheie brusc, fără să se ştie dacă i-a permis lui Andrea să intre sau nu.

 

Foto Instagram/ Andrea Colonnetta