Confidenţialitate

Un întreg arsenal în casa criminalului de la Palilula

Noi informații în cazul dublei crime de la Palilula.

Procurorii doljeni au găsit în casa criminalului 15 arme de foc și peste 1.000 de cartușe.

Anchetatorii au anunțat că Dragoș Furtună improvizase în locuința soției un atelier de modificat arme. Acum vor să afle dacă bărbatul le vindea sau nu.

“Acesta (n.r. criminalul) avea improvizat un atelier în care au fost găsite arme modificate, dar şi nemodificate şi echipamente de turnat gloanţe şi casetat cartuşe. Deocamdată facem verificări cu privire la acest atelier”, a declarat procurorul Cristian Ciolacu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Acesta a precizat  că se fac verificări şi pentru a se stabili ce făcea bărbatul cu armele.

Procurorul a precizat că în conflictul de vineri, 2 decembrie, Dragoş Furtună a folosit 4 arme. Una dintre victime a fost împușcată de 7 ori.

În plus, agresorul ar fi fost cunoscut cu anumite probleme psihice și ar fi urmat un tratament în Germania.

“S-a stabilit că pe fondul unui conflict spontan, generat, se pare, de o dispută verbală între aceste persoane, între patru cetăţeni şi respectivul agresor, acesta, consecutiv primului conflict verbal a avut o întâlnire cu cei patru, în urma căruia a folosit patru arme letale. Deocamdată noi nu ştim care au fost folosite, dar cel puţin două dintre aceste pistoale au fost folosite în uciderea celor două victime. Agresorul s-a sinucis cu una dintre aceste arme”, a mai spus Cristian Ciolacu.

 

Doi oameni, tată şi fiu, au fost uciși vineri seara în localitatea Palilula, iar alți doi au fost răniți de agresorul care avea 28 de ani.

După conflict, criminalul s-a sinucis.