Confidenţialitate

100 de persoane au fost evacuate după ce un elev a adus un obuz în incinta școlii Cavadinești din Galați

Un elev al școlii din Cavadinești a găsit un obuz pe malul râului Prut și l-a adus în incinta școlii. Directoarea școlii a sesizat autoritățile prin apel la 112. Toți cei 90 de elevi și cele 10 cadre didactice au fost evacuate. Un echipaj pirotehnic s-a deplasat la unitatea de învățământ pentru a prelua muniția. Aceasta va fi apoi distrusă.

Dan Ionașcu, purtător de cuvânt ISU Galați: „Misiunea este în dinamică. În cursul acestei zile, dispeceratul 112 a fost sesizat de către directoarea școlii din Cavadinești. Un elev de clasa a VIII-a al școlii din localitate a găsit un element de muniție, respectiv un obuz, pe malul râului Prut pe care l-a adus în incinta școlii. Doamnea directoarea a anunțat evenimentul și au fost evacuați toți cei 90 de elevi și cele 10 cadre didactice. În aceste momente echipajul pirotehnic din cadrul ISU se deplasează la locul evenimentului și echipaje din cadrul poliției asigură perimetrul zonei”.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Citește și: Republica Moldova acuză Moscova că a tipărit ilegal buletine de vot în Transnistria pentru alegerile prezidențiale din Rusia | AUDIO