Confidenţialitate

Un elev de 12 ani din Constanța s-a aruncat de la etajul școlii

Un elev în vârstă de 12 ani, al Liceului „George Călinescu” din Constanța, a încercat să se sincucidă în această dimineață, aruncându-se de la etajul al doilea al școlii.

Reprezentanților ISU Constanța anunță că acesta a fost preluat conștient și transportat la spital cu multiple traumatisme.

„Am fost solicitați să intervenim la un copil căzut de la înălțime, la Liceul George Călinescu. Acesta are 12 ani. Intervin SMURD B și SMURD C din cadrul detașamentului Palas. Din primele informații, băiatul este conștient. Acesta a căzut de la etajul 2 al liceului”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

Elevul a fost evaluat medical și apoi transportat la spital pentru investigații medicale.

Momentan nu se știe cum s-a produs incidentul, la nivelul liceului fiind declanșată o anchetă.

Poliţiştii spun, după primele cercetări, că băiatul în vârstă de 12 ani s-a aruncat de la etajul al doilea al liceului.

„Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ. Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, declară reprezentanții Poliției Constanța.