Confidenţialitate

Un cunoscut interlop din „Clanul Duduienilor”, dat în urmărire internațională, s-a predat | VIDEO

Acesta s-a întors cu avionul din Marea Britanie și a fost ridicat de pe aeroport după ce a anunțat pe Facebook faptul că vrea să se predea. Ștefan Duduianu este vizat, alături de alți membri ai familiei, de acuzații de tâlhărie și șantaj.

În vârstă de 26 de ani, Ștefan Duduianu, cunoscut ca Lindon, și-a anunțat întoarcerea în țară, din Marea Britanie, printr-un live pe Facebook.

Transmisiunea a fost făcută de pe aeroportul din Birmingham, la plecare. „Am decis să vin acasă și să mă prezint singur”, a spus, între altele, Lindon Duduianu.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale l-au așteptat la aeroport, la sosirea în București, și, în baza mandatului de arestare preventivă, l-au încarcerat.

Ștefan Duduianu a fost dat în urmărire internațională de către Poliția Română în august 2020, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare pentru tâlhărie și șantaj.

Atunci era dat în urmărire și Florin Duduianu, căutat și acum.

În iulie 2020, zeci de polițiști au făcut mai multe percheziții în locuințele unor suspecți din București, Ilfov și Teleorman, în urma plângerilor făcute de către mai mulți cântăreți de manele.

Cântăreții susțineau că au fost invitați la diverse petreceri iar banii câștigați în urma reprezentațiilor le erau luați cu forța. În unele cazuri, prin șantaj, ar fi fost puși să cânte fără să fie plătiți.

Autor: Iorgu Ianoși

Citește și: Miniștrii Apărării din Franța și România discută despre contractul celor 4 corvete, amânat de aproape 3 ani | AUDIO