Un camion încărcat cu pietriş răsturnat în Salonta, două persoane au decedat

UPDATE:

O femeie şi nepoata acesteia de aproximativ un an au fost găsite moarte de pompierii militari sub bena camionului încărcat cu pietriş, care s-a răsturnat în oraşul Salonta.

Camionul a fost ridicat de o macara, însă pompierii intervin în continuare pentru îndepărtarea pietrişului pentru a se asigura că nu mai sunt şi alte victime.

Pompierii au găsit sub bena camionului două persoane decedate.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii militari intervin în continuare pentru îndepărtarea pietrişului, pentru a se asigura că nu mai sunt şi alte victime.

Joi, în jurul orei 10.40, s-a anunţat la 112 că un camion încărcat cu pietriş s-a răsturnat peste un grup de persoane în oraşul Salonta, cel puţin o persoană fiind prinsă sub autovehicul.

”Apelul la 112 a fost primit în jurul orei 10.40, apelantul precizând că o autobasculantă s-a răsturnat peste cel puţin o persoană, în localitatea Salonta, autobasculanta fiind încărcată cu pietriş”, spunea Camelia Roşca.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, Camelia Roșca, a declarat la Europa FM:

„Am reușit să ridicăm camionul, iar medicul se află lângă victime pentru evaluare. Este vorba de două victime: un copil de un an și jumătate și un adult, care se aflau pe marginea șoselei și care au fost prinse sub bena unui camion de aproximativ 40 de tone. ”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Accidentul s-a produs pe DJ 795, pe strada Tincii din municipiul Salonta.

Șoferul autobasculantei și pasagera sa, care au suferit contuzii, au fost preluați de un echipaj SMURD, respectiv de un echipaj al Serviciului de Ambulanță, care i-au transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Clinic Județean Oradea.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS