Confidenţialitate

Un blogger bulgar după o vizită la Europa FM: “Zâmbetul pare să fie o parte obligatorie”

Vladimir Mitev, editorul blogului ”Podul prieteniei” din Bulgaria, a făcut o scurtă vizită la Europa FM, în timpul căreia a descoperit cum se realizează emisiunile şi i-a cunoscut pe cei din spatele microfonului, pe care a mărturisit că îi ascultă la radio în Ruse, Bulgaria. Turul Europa FM, dar şi al posturilor aflate în grupul Lagaredere, l-a făcut alături de Toader Păun, gazda Clubului de Seară.

“În Ruse și în alte localităţi aflate la granița cu România se ascultă foarte bine radiouri românești. Unul dintre ele este Europa FM, cel mai ascultat radio în țara vecina de nord al Dunării.

Muzica difuzată de Europa FM este o selecţie de hituri mai vechi şi mai noi, piese româneşti şi străine. Dar radioul nu se bazează doar pe muzică. Are cele mai apreciate ştiri din România, acoperă toate subiectele importante cu ajutorul unei echipe de corespondenți aflaţi în orașele mari ale tării, dar şi în străinătate. Europa FM are mai multe emisiuni interactive, unde se poate particpa prin telefon, SMS, folosind pagina de Facebook a radioului sau direct www.europafm.ro, unde fiecare program are o pagină dedicată care completează conţinutul on air”, îşi începe Vladimir Mitev relatearea, el alegând să scrie despre experinţă atât în bulgară cât şi în limba română.

Povestea bloggerului bulgar se încheie cu o constatare simplă: “Zâmbetul pare să fie o parte obligatorie a lucurului în aceste medii. Din această cauză am decis că motoul Europa FM – Pe aceeași frecvența cu tine, poate să fie tradus și ca Pe aceeași frecvența cu prietenie”.