Un bărbat şi-a schimbat numele, acum îl cheamă Bacon Double Cheeseburger

Un bărbat din Marea Britanie şi-a schimbat numele, iar acum logodnica sa nu mai vrea să se mărite cu el. Mare carnivor, Simon Smith si-a schimbat numele cu unul care să-l reprezinte mai mult.

Bacon Double Cheeseburger este acum numele din actul de identitate al bărbatului.

Şi nu este un caz izolat, anul trecut 85 de mii de persoane din Regatul Unit şi-au schimbat numele. Cei mai mulţi dintre cei care au decis asta au motivat că s-au plictisit de numele lor.

Bacon a considerat că numele nu-l reprezintă şi a decis să aleagă ceva mai potrivit pentru el: ”De regulă, numele nu te reprezintă, pentru că ti-l dă altcineva. Tocmai de aceea am vrut să-l schimb şi mi-am ales unul mai potrivit cu personalitatea mea. Bacon Double Cheeseburgher este primul care mi-a venit în minte”.

În timp ce Bacon este foarte încântat de numele său, Isabella, logodnica sa de 32 de ani a fost luată prin surprindere de această modificare. Acum ea refuză să devină doamna Double Cheeseburger. Bacon este puţin mâhnit de situaţia aceasta, dar speră ca până la urmă să o convingă pe femeia iubită să se mărite cu el.