Confidenţialitate

Un bărbat înarmat ține ostatici angajații unei bănci din Liban și amenință că-și va da foc dacă nu-și primește economiile | VIDEO

Un bărbat înarmat cu o pușcă de vânătoare ține ostatici angajații unei bănci din capitala Libanului, Beirut. Bărbatul amenință că-și va da foc cu benzină dacă nu-și primește economiile, potrivit unui oficial din domeniul securității, relatează Al Jazeera.

Bărbatul a intrat în sucursala Băncii Federale din districtul Hamra, Beirut. Avea asupra sa o canistră cu benzină și ținea ostatici aproximativ 7 angajați ai băncii, potrivit oficialului care a vorbit cu Al Jazeera sub rezerva anonimatului.

Bărbatul a tras trei focuri de avertisment, spun oficialii. Presa locală a relatat că are aproximativ 200.000 de dolari în economii în bancă.

Autoritățile au încercat să negocieze cu bărbatul, de la soldați, la polițiști la serviciile de informații care au împânzit zona.

Banca din Lebanon, care a fost lovită de cea mai grea criză economică din istoria modernă, a implementat un sistem strict de retrageri în privința banilor străini, iar contul bărbatului a fost blocat.

 

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Sursa foto: Shutterstock