Confidenţialitate

Un bărbat din Pitești riscă dosar penal după ce și-a scrijelit numele pe un monument istoric din Sarmizegetusa Regia. A făcut-o din „plictiseală” | AUDIO

Un piteștean riscă dosar penal după ce și-a scrijelit numele pe un monument istoric din cetatea Sarmizegetusa Regia.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Jandarmii hunedoreni au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112 despre faptul că un bărbat și-a scris numele pe unul dintre blocurile de piatră aparținând zidului vechi al cetății Sarmizegetusa Regia.

Patrula de jandarmi s-a deplasat la fața locului, iar împreună cu arheologul care era prezent în cetate, au sesizat că pe o piatră din zidul acesteia erau scrijelite mai multe nume.

Întrebat cu privire la motivul pentru care a distrus monumentul istoric, bărbatul le-a spus jandarmilor că nu există un motiv anume și că a făcut acest lucru din plictiseală.

De asemenea, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere care au fost predate polițiștilor pentru a se continua cercetările.

Sursa foto: Facebook / Inspectoratul de Jandarmi Judetean “Decebal” Hunedoara

Citește și: Apelul salvamontiștilor, după ce au coborât de pe munte o familie în șoc hipotermic: „Echipamentul e esențial, fetița avea papuci de gumă” | AUDIO