Un bărbat din Ilfov a vrut să vândă pe internet … o bombă

Un tânăr de 24 de ani din satul Tânganu, judetul Ilfov, este cercetat de politisti după ce a scos la vânzare pe internet un obuz de artilerie neexplodat.

Polițiștii au fost sesizați de un bărbat care a văzut anunțul la mica publicitate – transmite corespondentul Europa FM, Mădălin Sofronie.

Poliţiştii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în urma apariţiei pe site-ul de vânzări OLX a unui anunţ în care un bărbat a pus spre vânzare un obuz, pe care cerea 4.000 de euro.

Potrivit IPJ Ilfov, poliţiştii au fost sesizaţi de acest caz, vineri dimineaţa, prin numărul de urgenţă 112, de către o persoană din Piteşti.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat verificări şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Poliţiştii au identificat obuzul la locul de muncă al bărbatului, situat în sectorul 3 al Capitalei, la compania Rosal. În prezent, zona este izolată.

Persoana bănuită de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor este un tânăr de 24 de ani din satul Tânganu, comuna Cernica.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS