Confidenţialitate

Un bărbat din Brașov, arestat preventiv după ce și-ar fi agreat și umilit copiii timp de doi ani. Mama minorilor este decedată

Un brașovean a fost arestat preventiv după ce și-ar fi agresat și umilit copiii timp de peste doi ani. Bărbatul este acuzat de violență în familie, amenințare, rele tratamente aplicate minorului și corupere sexuală a minorilor.

Victimele bărbatului ar fi fost chiar cei trei băieți ai săi minori. Potrivit anchetatorilor, începând cu ianuarie 2020, bărbatul ar fi comis numeroase acte de agresiune fizică și psihică asupra celor trei băieți ai săi.

Mai exact, tatăl minorilor a căror mamă este decedată, îi forța pe aceștia să participe la „ședințe” în care le ținea prelegeri, iar dacă vreunul dintre copii îndrăznea să se opună celor povestite, acesta îi înjura şi îi lovea.

Tot el îi forța pe copii să stea în genunchi, să îşi ceară scuze şi să îi sărute mâna.

Băieții ar fi fost și bătuți, amenințați cu moartea și obligați să vizioneze înregistrări ale unor raporturi sexuale.

Cei trei băieți au fost cei care au sesizat în cele din urmă autoritățile legate de coșmarul prin care treceau. Inculpatul este acum arestat preventiv, iar copiii au fost plasați pentru moment în grija statului.

Cercetările continuă în acest dosar.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Violatorul celor două fetiţe din Vama Buzăului, arestat preventiv