Confidenţialitate

Un bărbat condamnat în Anglia a fugit de polițiștii din Aeroportul Cluj-Napoca. A plecat cu un taxi, pe care nici nu l-a mai plătit | AUDIO

Un bărbat din Huedin, condamnat în Anglia la un an și jumătate de închisoare pentru conducere fără permis, a reușit să fugă de sub ochii polițiștilor de frontieră de la Aeroportul din Cluj-Napoca, la bordul unui taximetru.

Pentru depistarea bărbatului, a fost declanșată o razie de amploare la ieșirile din oraș.

Bărbatul a fost preluat, de la aeronava care l-a adus de la Londra, de către un polițist de frontieră în vederea efectuării formalităților de intrare în țară. Acesta a fost trimis în țară pentru a-și ispăși pedeapsa și a fost dus într-o încăpere, de unde urma să fie preluat de poliție.

Lăsat nesupravegheat, acesta a ieșit nestingherit din aeroport, cu mâinile în buzunare, s-a urcat într-un taximetru și a plecat spre oraș. Ulterior, s-a stabilit că infractorul a coborât într-unul din cartierele Clujului, fără să plătească cursa, după care s-a făcut nevăzut.

S-a dat alarma, iar în oraș se desfășoară și la această oră o razie de amploare pentru prinderea bărbatului de 46 de ani, care are, de altfel, mai multe condamnări la activ în țările Uniunii Europene.

Dacă va fi prins, acesta va fi cercetat și pentru zădărnicirea combaterii bolilor, deoarece trebuia să intre în carantină în condițiile în care venea din Marea Britanie.

De asemenea, la nivelul Poliției de Frontieră Cluj a fost demarată o anchetă care să clarifice cum a fost posibil ca infractorul să fugă de sub ochii polițiștilor, dar care să și impună măsuri pentru preîntâmpinarea unor astfel de evenimente.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Autor: Sandu Mureșan

Citește și: Directorul general adjunct al APIA a fost reținut pentru luare de mită. Acesta a fost imediat înlocuit din funcție | AUDIO