Confidenţialitate

Un autobuz cu 50 de copii a ajuns în șanț, în județul Timiș. Accident grav în județul Galați

Un autobuz cu 50 de copii a ajuns, în această dimineață, în șanț, în localitatea Bencecu de Sus din județul Timiș. În aceeași zonă, un autobuz cu copii a derapat și ieri.

„Din informațiile inițiale, în autobuz, după spusele șoferului, se aflau 50 copii care nu au suferit traume. La sosirea primului echipaj la intervenție, la fața locului se aflau doar 23 de copii și 2 adulți. O parte din copii, după producerea accidentului, au plecat de la fața locului prin mijloace propri”, anunță ISU Timiș.

Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

În aceeași zonă, ieri dimineață, un autobuz care transporta 23 de copii și 4 adulți a derapat, iar o fată de 16 ani a avut nevoie de îngrijire medicală.

În județul Galați, cel puțin două persoane au fost rănite grav în urma unui accident în care au implicate un autocar cu 34 de pasageri și o autoutilitară, pe DN 25, la Tudor Vladimirescu.

În autocarul care aparține unei firme din Focșani se aflau 34 de pasageri și șoferul.

Polițiștii încearcă să afle cum s-a produs coliziunea în urma căreia șoferul autoutilitarei și o femeie din autocar au suferit răni grave. Cei doi au fost transportați la spitalul din Galați, în timp ce șoferul autocarului, rănit ușor, a refuzat să meargă la unitatea medicală.