Confidenţialitate

Ultimul album al lui David Bowie conține o imagine ascunsă – VIDEO

Fanii regretatului artist David Bowie au primit un “cadou” neașteptat, după ce unul dintre ei a descoperit o imagine “ascunsă” pe ultimul său album vinil “Blackstar”, relatează postul CNN.

Dacă vinilul este ținut în lumină apare imaginea unei bolte înstelate. Un fan al cântărețului a descoperit întâmplător această imagine ascunsă, după ce a ținut discul în soare.

Descoperirea a fost elogiată de fiul lui Bowie, Duncan Jones, într-o postare pe Twitter: “Încă mai are surprize pentru noi. Atât de înțelept. Atât de regretat”.

Artistul care a creat coperta, Jonathan Barnbrook, a dat câteva indicii privind semnificația desenului de pe albumul Blackstar, mai ales despre mortalitate.

“Ideea mortalității este aici, gaura neagră care înghite totul, Big Bang-ul, începutul universului”, sunt lucruri legate de mortalitate, a spus el.

Inițial s-a crezut că este o copertă simplistă, ce poate fi desenată în 5 minute, a spus Barnbrook. Este vorba de o neînțelegere a simplității pentru că, de fapt, “îți ia timp să ajungi să înțelegi că simplitatea poate fi mai veșnică decât simplul ei înțeles”, a adăugat artistul.

david bowie imagine secreta

Această descoperire se adaugă misterului creat în jurul albumului “Blackstar” pe care fanii și criticii îl consideră un cadou de despărțire al lui Bowie, cu posibile piste privind moartea sa de cancer la ficat, prefigurată în versurile pieselor și în imaginile clipurilor sale.