Confidenţialitate

UEFA a decis să închidă ambele peluze de pe Arena Națională la meciul tur dintre FCSB  și Viking Stavanger

Meciul tur dintre FCSB  și Viking Stavanger, din play-off-ul Conference League, se va juca cu ambele peluze închise. Este sancțiunea dictată de forul din Elveția după ce, la returul cu Dunajska Streda, ultrașii din peluză au afișat un steag despre care observatorul de joc a apreciat că avea însemne neonaziste.  

Meciul FCSB – Viking se joacă joi, de la ora 21:30, pe Arena Naţională.

Roș-albaștrii nu vor juca în fața unei arene goale, însă vor putea fi încurajati de un număr limitat de fani, scrie GSP.ro. Din cauza „comportamentului rasist al suporterilor”, clubul a fost amendat și cu 30.000 de euro, la care se adauga alți 15.000 de euro pentru blocarea scărilor la Peluza Nord, aruncarea de obiecte și aprinderea de torțe.

Din totalul de 55.000 de locuri de pe Arena Națională, 24.000 sunt la peluze, noteaza GSP.

La meciul de joi, unele locuri vor fi rezervate pentru fanii oaspeților. Vor exista și locuri blocate pentru așa-zisele „zone tampon” între fanii celor două echipe.

Vânzarea biletelor pentru meciul cu Viking a fost amânată în așteptarea deciziei  UEFA.

Acum, prin intermediul platformei online, fanii își pot procura biletele chiar și în ziua jocului, până la ora 14:00, iar tichetul eletronic e primit pe mail și conține inclusiv codul de bare necesar pentru accesul prin turnicheții arenei.

Foto: Inquam Photos / Stefan Constantin