Confidenţialitate

UDMR le cere partenerilor de coaliție să renunțe la declarațiile războinice | AUDIO

UDMR le cere partenerilor de guvernare să renunțe la declarațiile războinice. Liderul formațiunii maghiare, Kelemen Hunor a criticat o eventuală colaborare a USR PLUS cu parlamentarii AUR.

”Nu e bine să iei poziția de ninja pe Facebook, fiindcă nu te ajută la nimic. Ar trebui să se oprească partenerii noștri din toate părțile în a face declarații războinice, pentru că e din ce în ce mai greu, după care mai există un sfat, dar nu îmi permit să dau sfaturi, în nici o situație nu e bine să împingi pe adversarul tău, pe partenerul tău, indiferent despre cine vorbim, într-un colț și să nu lași nici un spațiu de manevră. În chestiune de moțiune, de nemoțiune, de discutat cu AUR, nu știm cu cine discută USR-iștii, nu putem comenta prea mult, este o cale greșită.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Reacția liderului UDMR vine în contextul în care la ora 18.00, va avea loc o sedință a coaliției de guvernare în care se va stabili dacă guvernarea continuă sau nu în actuala formulă, după ce premierul l-a demis pe ministrul Justiției, Stelian Ion de la USR.