Confidenţialitate

TVR vrea să producă un serial de comedie family

Într-o cerere de oferte, postul public de televiziune anunță intențiile sale pentru TVR 2. ”TVR 2 îşi propune consolidarea intervalului de prime-time prin programele deja consacrate, dar şi prin completarea cu un conţinut personalizat, care să atragă mai mult public tânăr”, se arată în anunțul publicat vineri pe site-ul tvr.ro.

”TVR 2 are în vedere realizarea unui produs de brand – un serial comedie family, dar vizează consolidarea atât a “day time”- ului, cât şi a “acces prime time”-ului, prin producţii de infotainment (poveşti de viaţă, noutăţi, parenting, educaţie financiară, familie, timp liber), respectiv de divertisment.

Postul TVR 2 urmăreşte atragerea tinerilor şi a unui public în principal cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, dar şi a publicului cu vârste sub 18 ani.

În acest context, TVR 2 lansează, pentru producătorii interni şi externi, o selecţie de oferte privind un program pentru copii cu vârste de 6-14 ani , o emisiune de „life style” – amenajări casă şi grădină, apartamente – şi una de modă, tendinţe, evenimente.

TVR 2 este deschis şi la alte propuneri de programe în afara listei de cereri de ofertă, în contextul în care ele se încadrează în politicile editoriale ale unui post public de televiziune”.

Proiectele sunt așteaptate până pe 1 iulie, iar după o primă etapă, autorii proiectelor selectate vor fi contactaţi de către reprezentanţii TVR 2 pentru continuarea discuţiilor.