TVR confirmă acțiunea DNA: ”Asigurăm tot suportul necesar pentru derularea verificărilor în bune condiții”

TVR a reacționat după ce DNA a cerut conducerii Senatului, printr-o adresă oficială, copii ale rapoartelor întocmite de comisiile parlamentare de anchetă privind evaluarea activităţii Societăţii Române de Televiziune (SRTV) din perioada 2005- 2015.

Redăm mai jos comunicatul trimis de televiziunea publică:

Stimaţi colegi,

În virtutea transparenţei pe care actuala conducere a TVR doreşte să o promoveze în privinţa activităţii televiziunii publice, informăm atât publicul telespectator cât şi pe reprezentanţii mass-media că Direcţia Naţională Anticorupţie desfăşoară zilele acestea în TVR o acţiune de verificare.
Această acţiune vizează contracte comerciale din ultimii 10 ani.
Conducerea TVR asigură tot suportul necesar pentru derularea verificărilor în bune condiţii.

Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol

Amintim, DNA a cerut, luni, conducerii Senatului, printr-o adresă oficială, copii ale rapoartelor întocmite de comisiile parlamentare de anchetă privind evaluarea activităţii Societăţii Române de Televiziune (SRTV) din perioada 2005- 2015.

Vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru a precizat că Biroul Permanent a primit o scrisoare de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, prin care solicită copii ale rapoartelor întocmite de comisiile parlamentare de anchetă, privind evaluarea activităţii din perioada 2005-2015, împreună cu documentele care au stat la baza redactării acestor documente.

CITEȘTE MAI MULTE  AICI

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS