Turneul Păpuşile Muppets – Sesame Street Live – Elmo Makes Music, reprogramat

Programat pentru perioada 17 – 22 noiembrie în 6 oraşe din România, turneul „Păpuşile Muppets – Sesame Street Live – Elmo Makes Music” se amână pentru luna martie a anului viitor.

„După tragicul eveniment din 30 octombrie de la clubul Colectiv, orice organizator de spectacole responsabil devine mult mai atent şi mai circumspect privind spaţiile de desfăşurare a evenimentelor. Dintre cele şase săli, una singură s-a dovedit a fi absolut în regulă (Sala Palatului, Bucureşti), în timp ce celelalte prezintă deocamdată unele inconveniente, care ne determină să amânăm acest turneu atât de aşteptat de cei mici şi de părinţii lor”, se arată într-un comunicat.

Spectacolul de la Bucureşti va fi programat pe 25 martie, la Sala Palatului, turneul continuând pe 26 martie la Sala Sporturilor din Ploieşti, 27 martie – Sala Sporturilor din Braşov, 28 martie – Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj, 29 martie – Sala Sporturilor din Oradea şi 30 martie – Sala Sporturilor „Olimpia” din Timişoara.

Toţi cei care şi-au achiziţionat bilete pentru spectacolele din acest turneu le vor putea folosi pentru spectacolele din luna martie şi în plus, din partea organizatorilor, vor mai primi încă o invitaţie cu două locuri pentru biletele achiziţionate. Pentru aceasta, cumpărătorii sunt rugaţi să contacteze organizatorii la adresa de mail mailto:info.premiumbooking@gmail.com, info.premiumbooking@gmail.com sau la numărul de telefon 0725.544.415.

Cei care nu doresc să utilizeze biletele se pot adresa, pentru spectacolele din ţară, punctelor de vânzare de unde şi-au achiziţionat biletele începând cu data de 2 decembrie, iar pentru spectacolul din Bucureşti se pot adresa organizatorilor tot începând cu data de 2 decembrie, la numărul de telefon 0725.544.415, pentru a fi programaţi în vederea recuperării contravalorii acestora.