Turneul Național Nicu Alifantis “Mozaic – 40 de ani de muzică“, în 40 de oraşe până în luna aprilie

O primă parte a Turneului Nicu Alifantis ’40 de ani de muzică – Mozaic’, din acest an se va desfășura în perioada 23 februarie – 8 martie.

Început în decembrie 2013, cu două concerte (Cluj, 16 decembrie, Teatrul Național de Operă și Iași, 18 decembrie, Teatrul Național), turneul continuă în 2014.

O primă parte a Turneului Nicu Alifantis 40 de ani de muzică – Mozaic, din acest an se va desfășura în perioada 23 februarie – 8 martie, după cum urmează:

Timișoara – duminică, 23 februarie, orele 20:00, Filarmonica Banatul Timișoara.

Pitești – sâmbătă, 1 martie, orele 19:00, Casa de Cultură Pitești

Focșani – duminică, 2 martie, orele 19:00, Teatrul Municipal ‘Gh. Pastia’.

Galați – luni, 3 martie, orele 19:00, Teatrul Dramatic ‘Fani Tardini’.

Constanța – marți, 4 martie, orele 19:00, Casa de Cultură Constanța.

Tulcea – miercuri, 5 martie, orele 19:00, Teatrul ‘Jean Bart’.

Buzău – joi, 6 martie, orele 19:00, Sala Consiliului Județean Buzău.

Ploiești – vineri, 7 martie, orele 19:00, Casa de Cultură Ploiești.

Brașov – sâmbătă, 8 martie, orele 19:00, Filarmonica Brașov.

Urmează: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Bârlad, Bistrița, Botoșani, Brăila, Caracal, Craiova, Deva, Giurgiu, Lugoj, Mediaș, Mizil, Oradea, Piatra Neamț, Petroșani, Reșița, Râmnicu Sărat, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Sighișoara, Suceava, Târgoviște, Târgu Mureș, Turda.

‘De ce Mozaic? Pentru că este cel mai proaspăt album, pe care-l iubesc ca pe un nou-născut. Ce părinte nu-i poate dori odraslei sale tot ce-i mai bun. Vreau să-i pun lumea la picioare, să-l fac cunoscut, iubit, râvnit, căutat, lăudat, pentru că-i al meu și sunt mândru de el.

De ce 40 de concerte? Pentru că anul acesta am împlinit 40 de ani de când slujesc necondiționat, cu mult drag, respect, iubire și recunoștință în fața Dumneavoastră, Publicul și vă datorez însăși existența mea artistică.

De ce 40 de orașe? Pentru că îmi doresc să fiu alături de voi, oriunde ați fi, așa cum și voi ați fost alături de mine toți acești 40 de ani.

Este și va fi un examen greu, extraordinar de greu, pe care mi-l propun, ca pe o provocare și pe care, sper, cu ajutorul bunului Dumnezeu și al bunăvoinței Dumneavoastră, să-l pot trece. Dați-mi o șansă, promit să nu vă dezamăgesc’, spune Nicu Alifantis.