Confidenţialitate

Turistul din București care a făcut dezastru la Mamaia a fost reținut de polițiști | VIDEO

Turistul din București, care, în urmă cu câteva zile, s-a filmat în timp ce arunca scaune în masinile de la parterul hotelului dar și cu sticle, în oamenii care treceau prin zonă, a fost reținut de polițiștii din Mamaia.

El va sta 24 de ore la Arestul Poliției din Constanța, urmând ca, în privința lui, procurorii să dispună măsuri corespunzătoare.

Turistul din București, care venise la Mamaia cu mai mulți prieteni, a pus pe rețele sociale filme în care aparea distrugând câteva mașini pe care arunca un scaun. Apoi azvarle, din balconul hotelului, o sticla care se sparge cu zgomot chiar în spatele a doua tinere.

Individul a stârnit un val uriaș de indignare și pentru că a oprit in stațiune două femei cărora, in schimbul a 2000 de lei, le-a cerut să le facă rău copiilor din brațe.

Nu au existat plângeri împotriva lui dar, după apariția imaginilor, polițiștii s-au autosesizat și l-au citat la sediul din Mamaia.

A venit însoțit de două avocate. S-a arătat surprins că a fost chemat la audieri și pentru faptele sale și-a cerut scuze. A invocat că era băut. Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andrea Iliescu:
„Bărbatul, in vârstă de 28 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. In cursul zilei de mâine urmeazăp a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare”.
Bucureșteanul nu este la prima abatere. În 2019 a fost urmărit penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ghiulfer Predescu