Turcan, PNL: Cazul Kovesi este emblematic pentru ce se va întâmpla, în fiecare zi, în România

Prim-vicepreşedinte al PNL, Raluca Turcan reacţionează la anunţul că fosta şefă Anticorupţie a fost citată la Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în justiţie.

„Ceea ce se întâmplă cu Laura Codruţa Kovesi este emblematic pentru ce se va întâmpla în fiecare zi în România dacă îngenuncherea justiţiei le va reuşi celor din PSD”, comentează deputatul pe Faceboook.

„Toată ţara poate vedea că lupta acerbă pentru controlul justiţiei pe care au declanşat-o, din prima zi a guvernării, nu a urmărit doar albirea dosarelor infractorilor de rang înalt ci şi asmuţirea justiţiei împotriva tuturor celor incomozi. Ar trebui de urgenţă declanşată o investigaţie să afle toată lumea cine face asta. La comanda cui??? În acest moment în România, Liviu Dragnea prin Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, cu sprijinul lui Tudorel Toader, duce o amplă acţiune de poliţie politică. În acest caz nu vorbim de o persoană cu o gravă suspiciune de corupţie. Vorbim de candidatul cel mai bine plasat într-o cursă internaţională pentru a deveni procuror şef european”, adaugă Raluca Turcan.

Fosta şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie a dezvăluit, miercuri seara, la Europa FM, că a primit o citaţie din partea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în justiţie, în calitate de suspect.

Laura Codruţa Kovesi susţine că îşi va continua parcursul în procedura pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS