Confidenţialitate

Tulcea: Un bărbat în stare de ebrietate a mers la spital cu un pistol. Arma a fost observată de un agent de pază | AUDIO

Dosar penal pentru un bărbat din Tulcea care a mers la spital cu un pistol. Acesta a fost internat în secția de Chirurgie a Spitalului Județean iar arma, neletală, i-a fost observată de agentul de pază.

Alerta a fost dată, vineri dimineață, de un agent de pază, care a sunat la 112 și a cerut jandarmilor să vină de urgență la Spitalul Județean Tulcea.

A reclamat că un bărbat, internat la secția de Chirurgie, are asupra lui o armă.

Jandarmii tulceni s-au mobilizat rapid au ajuns imediat la spital unde au găsit un bărbat, de 53 de ani, din Constanța, care, lângă el, în pat, avea o pungă în care ținea un pistol, fără butelie de gaz și încărcător.

Arma era din categoria celor neletale.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, bărbatul, aflat în vădită de ebrietate, nu a vrut să spună de ce venise cu arma în spital. A declarat însă că are autorizație pentru pistolul său cu gaze.

Jandarmii au confiscat arma, pentru că cel în cauza nu avea voie să o introducă într-o instituție publică și au făcut sesizare la poliție pentru întocmirea unui dosar penal.

Portul unei arme fără drept în incinta instituțiilor publice se pedepește cu închisoare între unu și cinci ani. Constănțeanul a rămas internat în spitalul din Tulcea.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Citește și: CJ Constanța a pierdut un proiect de extindere a Delfinariului, de aproape 18 milioane de lei, pentru nerespectarea termenului de finalizare a investiției | AUDIO