Tulcea: A fost găsită şi cea de-a patra persoană înecată în pârâul din satul Măgurele

Pompierii tulceni l-au găsit, miercuri dimineaţa, pe bătrânul de 68 de ani dat dispărut în urmă cu aproape 12 ore, după ce împreună cu soţia şi nepoţii lui a încercat să traverseze un pârâu cu o căruţă.

Căruţa în care se aflau cele patru persoane, printre care doi copii cu vârste de 4, respectiv 7 ani, s-a răsturnat marţi seara, în jurul orei 20,30, în pârâul din satul Măgurele, comuna Topolog, cel mai probabil din cauza curentului mare provocat de precipitaţii.

„Bărbatul a fost găsit la aproximativ 500-600 metri de locul în care s-au răsturnat. Era în apă, sub un copac”, a anunţat, miercuri dimineaţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Florentin Daciu.

În timpul căutărilor din noaptea de marţi spre miercuri, lucrătorii ISU Delta au găsit trupurile aparţinând unei femei de 58 de ani, cel mai probabil soţia bătrânului, şi doi copii cu vârste de 4 şi 7 ani, cel mai probabil nepoţi, potrivit sursei citate.

Miercuri dimineaţa, căutările au fost reluate cu o autospecială de stingere cu apă şi cinci subofiţeri de la Staţia de pompieri Babadag a ISU Delta.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS