Confidenţialitate

Tudor Mușat aduce România în direct, la Europa FM

Jurnalistul Tudor Mușat va realiza, de luni, emisiunea interactivă cu ascultătorii Europa FM, România în direct. El este deja membru al echipei radioului încă de anul trecut, de când s-a lansat emisiunea de interviuri Piața Victoriei, la care va continua, de altfel, să contribuie ca și până acum.

“Mă bucur să mă reîntâlnesc în direct cu ascultătorii, așa cum am mai făcut-o de-a lungul carierei mele de jurnalist și abia aștept să reîncep!

Apreciez foarte mult când cineva găsește timpul și curajul de a-și susține părerea în public, contribuind la găsirea de soluții, așa că aveți în mine un interlocutor atent și prietenos, dar gata să vă provoace cu contraargumente. Ca atare, vom avea discuții dinamice, în care cât mai multe voci să se facă auzite.

Conversația cu sens și dezbaterea civilizată sunt adevărate mărci ale Europa FM și mă bucur că pot, și în acest fel, să le susțin și să le promovez”, spune Tudor Mușat.

Emisiunea România în direct este lider de audiență la nivel național, având cea mai mare cotă de piață, 12,5% și reprezintă o emblemă a postului încă de la lansare, în urmă cu 20 de ani.