Tudor Ionescu, alintat Tudy de presa tabloidă, ales viceprimar al Capitalei

Unul dintre răsfățații presei tabloide devine viceprimarul Capitalei. Este vorba despre Tudor Tim Ionescu, fostul iubit al vedetei de televiziune Oana Zăvoranu. Tudor Ionescu face parte din partidul condus de Călin Popescu TăriceanuALDE.

Al doilea viceprimar este Aurelian Bădulescu, din partea grupului PSD-UNPR. Ambii au obținut câte 28 de voturi pentru și 19 împotrivă.

Cunoscut mai ales pentru fotografiile în ipostaze indecente de pe internet și ca protagonist al unui filmuleț compromițător, Tudor Tim Ionescu este unul dintre viceprimarii Capitalei. Întrebat la şedinţa de joi a Consiliului General în legătură cu trecutul său şi cu calităţile care îl recomandă pentru funcţia de viceprimar, Tudor Ionescu a refuzat să comenteze.

Alintat Tudy de presa tabloidă, acesta a fost iubitul Oanei Zăvoranu.

 

 

tudor ionescu viceprimar 2

Însă, dincolo de aparițiile în presa de scandal, Tudor Ionescu este absolvent al Facultatii de Stiinte Politice si are un master la Bruxelles.

În 2014, a fost stagiar la Parlamentul European din partea PNL la cabinetul lui Cristian Buşoi. În prezent, este implicat în mai multe proiecte. Între altele, este instructor la un club de dresaj canin și manager la o firmă.

 

Presa a mai scris în ultima vreme că Tudor Ionescu ar fi vrut să candideze şi la alegerile locale din 2012, însă cariera politică i-a fost afectată după scandalul în care a fost implicat în perioada în care era împreună cu Oana Zăvoranu.

În 2011, Tudor Ionescu a ajuns pe prima pagina a tabloidelor cu o înregistrare video compromiţătoare.

tudor ionescu viceprimar

Celălalt viceprimar al Capitalei este Aurelian Bădulescu. Este avocat de profesie și este cunoscut presei prin faptul că l-a apărat în instanță pe Gigi Becali și pe unul dintre bodyguarzii acestuia în dosarul privind furtul unei mașini a patronului Stelei.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS