Tudor Chirilă vine luni în Deşteptarea

Tudor Chirilă se va afla în studioul Europa FM, luni, după ora 9:00, alături de Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu.

Solistul trupei VAMA, Tudor Chirilă, va fi în studioul Europa FM la începutul săptămânii următoare pentru a discuta despre planurile sale pentru perioada următoare, dar şi pentru a lansa o nouă provocare ascultătorilor Europa FM. El va face echipă cu arbitrul George Zafiu şi îi va lăsa pe Monica Anghel şi Vlad Petreanu să se dueleze la Bătălia Hiturilor cu două piese celebre lansate de VAMA.

‘Indiferent de votul ascultătorilor emisiunii Deşteptarea, este sigur că VAMA va câştiga luni bătălia’, se amuză George Zafiu pe seama Bătăliei Hiturilor care se pregăteşte pentru luni.

Tudor Chirilă a absolvit în 1996 Academia de Teatru şi Film din Bucureşti. Este unul dintre cei mai importanţi actori ai generaţiei sale, dar şi unul dintre cei mai apreciaţi cânăreţi. Este fostul solist vocal al trupei Vama Veche, alături de care a cântat până în toamna lui 2006, și actualul solist al trupei Vama.