Tudor Chirilă: ”Mă numesc Liviu Dragnea şi vreau să f** România din toate poziţiile. De ce? Pentru că pot. Am şi o slugă model. Se numeşte Tudorel“

În stitlul caracteristic, Tudor Chirilă a reacționat după ce în Monitorul Oficial a fost publicată Ordonanța de Urgență care aduce importante modificări în domeniul Justiției.

”Mă numesc Liviu Dragnea şi vreau să f** România din toate poziţiile. De ce? Pentru că pot. Am şi o slugă model. Se numeşte Tudorel“, scrie pe Facebook solistul trupei Vama.

”Am un mare dosar de corupție, sunt șeful celui mai mare (și corupt) partid din Romania. Mai sunt și președintele Camerei Deputaților. Îmi place să fur de la români și vreau ca asta să nu se schimbe. Dar am un dosar de corupție, de fapt mai multe.

Da’ pe ăla care mă doare cel mai tare mă concentrez eu acum. Și mă gândesc ce bine ar fi să scap de procurorul care îmi instrumentează dosarul. Și văd că e un procuror relativ tânăr, n-are vechime mai mare de zece ani. Cu ăștia tineri te înțelegi mai greu că na, așa e mersul lumii, mai greu de prostit, etc.

Și atunci dau o ordonanță de urgență în care nu mai poți fi procuror DNA dacă ai vechime mai mică de zece ani. Mă numesc Liviu Dragnea și vreau să f.t România din toate pozițiile. De ce? Pentru că pot. Am și o slugă model. Se numește Tudorel”, a scris Tudor Chirilă.

În ciuda caracterului trist al postării sale de pe Facebook, în finalul ei, artistul adaugă un PS care atrage atenția și asupra unui proiect derulat de un ONG cu ajutorul donațiilor făcute de români: ”În timp ce jigodiile astea aruncă România în dictatură Asociația Daruieste Viata construiește un spital cu banii românilor. Dar nu cu banii românilor pe care îi ia statul (taxe și impozite), ci cu banii suplimentari ai românilor care știu că statul doar fură și nu e în stare să construiască nimic. Iar românii care finanțează spitalul sunt statul paralel”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS