Tu faci diferența | Tudor Mușat: ”Cred că e foarte important ca, zilele astea, să fim printre cei care fac diferența. Diferența între sursele credibile, autorizate, în care am avea încredere și în restul timpului, nu doar în perioada asta”

”Sunt Tudor Mușat și cred că e foarte important ca, zilele astea, să fim printre cei care fac diferența. Diferența între sursele credibile, autorizate, în care am avea încredere și în restul timpului, nu doar în perioada asta, și – de cealaltă parte – zvonurile și teoriile lansate te miri pe unde și propovăduite insistent de unii care pretind că știu ei mai bine.

Diferența dintre panică, obsesie sau exces când vine vorba de subiect și – la polul opus – nepăsare sau delăsare. Sunt convins că vom putea integra în viețile noastre firesc, natural, recomandările și măsurile de prevenție, fără ca asta să devină o problemă sau un stres.

Așa că te invit să fii responsabil și să-ți păstrezi mereu filtrele critice. Fii printre cei care fac diferența!”

Pentru a preveni răspândirea coronavirusului, respectaţi măsurile de precauţie decise de autorităţi! Nu încălcaţi regulile de izolare la domiciliu: e riscant pentru sănătatea dumneavosatră şi a celor din jur, dar vă expuneţi şi riscului de a avea un dosar penal.

Potrivit legii, zădărnicirea prevenirii răspândirii bolilor se sancţionează cu amendă de până la 20.000 de lei

Tu faci diferența! – O campanie de informare Știrile Europa FM

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS