Confidenţialitate

Tu ce faci când nu-ți mai găsești echilibrul? (P)

Tu ce faci când nu-ți mai găsești echilibrul?

Probabil nu ți-ai pus niciodată întrebarea asta. Dar poate că e momentul să te gândești. La ce faci când nu mai găsești echilibrul dintre viața personală și cea profesională, dintre ambiție și încrâncenare, dintre iubire și obsesie, dintre… și comparațiile ar putea continua. Sunt multe aspecte ale vieții în care ai nevoie de echilibru. Știi asta, mai ales când îl pierzi. Hai să alegem unul și să vorbim despre el. Nu ca la psiholog, ci ca între prieteni.

Chiar, ce faci când nu mai găsești echilibrul dintre viața personală și cea profesională? Cum faci să aloci timp profesiei, familiei și prietenilor, dar mai ales ție? Cum faci să eviți extenuarea care nu te mai lasă să te bucuri de ce-i frumos în jurul tău?

Când simți că nu-ți mai găsești echilibrul, caută un colț de natură

Știai că există studii care relevă faptul că 5 minute petrecute în natură, indiferent dacă vorbim de parc, pădure sau propria curte, pot ajuta foarte mult la menținerea echilibrului psihic?

Sau că în Norvegia și Olanda există școli de ecoterapie? Sau că expresia ”cu picioarele pe pământ” nu se referă doar la persoană cerebrală, care știe ce are de făcut? Se pare că, atunci când stai desculț și iei contact direct cu pământul, are loc un transfer de electroni care te încarcă energetic pozitiv, ajutând organismul să se simtă mai bine.

Toate acestea pentru că oamenii au o nevoie foarte bine înrădăcinată de a se conecta la natură. Mai ales în aceste vremuri, când stresul face parte din cotidian. De multe ori, suntem atât de obișnuiți cu el, încât nici nu-l mai observăm. Dar el este acolo și ”lucrează”. Așa că fă tot posibilul pentru a găsi măcar 5 minute de petrecut în aer liber. Regăsește drumul spre natură, regăsește drumul spre tine!

Respiră și savurează o Bucovina fructată. Apă limpede de izvor cu un strop de fruct.

BUCOVINA, brand cu notorietate, vine în întâmpinarea consumatorilor cu un produs care le oferă echilibrul perfect dintre apă de izvor și aromă revigorantă a fructelor.
Regăsește drumul spre tine și savurează din plin:
Bucovina Fructată Măr 0.5L și 1.5L
Bucovina Fructată Piersică 0.5L și 1.5L
Bucovina Fructată Lămâie 0.5L și 1.5L.