Trupa ABBA pregăteşte noi melodii, după 35 de ani

Trupa ABBA a intrat din nou în studioul de înregistrări şi au pregătit deja o melodie nouă, ”I still have faith in you”, pe care o vom auzi pentru prima dată în luna decembrie, în cadrul unui show televizat, potrivit unui comunicat semnat de cei patru membri ai trupei.

Inspiraţi de turneul cu holograme care se află în lucru şi va începe în 2019, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Faltskog şi Anni-Frid Lyngstad au început să creeze din nou muzică, după 35 de ani.

„Decizia de a merge mai departe cu un turneu virtual are o consecinţă neaşteptată. Noi toți am simțit că după 35 de ani, o să fie amuzant să ne întâlnim din nou și să intrăm în studioul de înregistrări. Aşa am şi făcut.

A fost ca şi cum timpul a stat în loc şi că am avut doar o scurtă vacanţă. Această experienţă a avut ca rezultat două noi cântece. Unul dintre ele, ”I still have faith in you”, o să fie interpretat de către hologramele noastre într-un show televizat produs de NBC şi va fi difuzat de BBC în decembrie. Poate am îmbătrânit, dar cântecul este nou. Și se simte bine”, scriu cei patru membri ABBA.

❤️

Publicată de ABBA pe 27 Aprilie 2018

Trupa ABBA a fost formată în 1972, la Stockholm, de Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Faltskog şi Anni-Frid Lyngstad.

După ce a câştigat concursul Eurovision în 1974, albumele şi single-urile grupului ABBA au fost vândute în aproape 400 de milioane de copii pe plan mondial.

Trupa ABBA a lansat opt albume de studio, iar ultimul datează din 1981.