Confidenţialitate

Albumul de debut Meghan Trainor, “title”, pe prima poziţie în topul Billboard 200

Albumul “title” domină și vânzările iTunes, dar și topurile muzicale pop din SUA, dar și din alte 67 de țări. Albumul Meghan Trainor – “title” s-a vândut în peste 237.511 de unități în 7 zile și devine primul material discografic al unei artiste pop care obține acest record, în ultimii 5 ani.

Piesa “All about that bass”, extrasă de pe acest album, se bucură de un succes răsunător și are peste 500 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar recent piesa a fost nominalizată la categoria “Record Of The Year”, în cadrul premiilor Grammy.

“All About That Bass” s-a poziționat 8 săptămâni pe primul loc în topul Billboard Hot 100.

După lansare, reacțiile pozitive nu au întârziat să apară, iar pe YouTube au fost lansate numeroase cover-uri după piesă, printre care cel de la Saturday Night Live, cu Jimmy Fallon în rolul principal.

La nivel mondial, piesa a ajuns pe prima poziție în topurile muzicale din peste 58 de țări, cu peste 10 milioane de descărcări și peste 275 de milioane de stream-uri. Al doilea single de pe album, “Lips Are Movin”, lansat în urmă cu câteva săptămâni, a primit de 2 ori discul de platină și este în continuă creștere în topurile internaționale.