Trevor Noah îl va înlocui pe Jon Stewart la The Daily Show

Trevor Noah, un comediant sud-african în vârstă de 31 de ani, a fost numit oficial în funcţia de prezentator al emisiunii satirice de ştiri ‘The Daily Show’, în locul lui Jon Stewart, care se retrage după 16 ani.

Trevor Noah şi-a făcut debutul în calitate de colaborator al show-ului de divertisment în decembrie 2014. Prima sa apariţie, asemenea multora care au urmat, a abordat tensiunile rasiale din Statele Unite: ‘Nu am crezut niciodată că îmi va fi mai teamă de poliţia din America decât în Africa de Sud’.

Jon Stewart a anunţat că se retrage din celebra emisiune după 16 ani în care a prezentat ‘The Daily Show’.

Trevor Noah a vorbit pentru The New York Times din Dubai, exprimându-şi entuziasmul şi uimirea: ‘Nu-ţi vine să crezi pentru primele câteva ore. Ai nevoie de o băutură zdravănă şi din păcate eşti într-un loc unde nu prea poţi face rost de alcool.’

Pe Twitter comedianul Trevor Noah a scris: ‘Nimeni nu îl poate înlocui pe Jon Stewart. Dar împreună cu echipa minunată de la The Daily Show, vom continua să-l facem cel mai bun spectacol de ştiri!’

‘Sunt încântat pentru show şi pentru Trevor. Este un comic şi un talent minunat împreună cu care am iubit să lucrăm’, a spus Jon Stewart într-o declaraţie.

Relativ necunoscut în Statele Unite, Trevor Noah a găzduit numeroase spectacole de televiziune, inclusiv propriul său talk-show în timpul nopţii, în ţara sa natală.

Trevor Noah se bucură de o comunitate vastă de urmăritori pe Twitter, unde mai mult de 2 milioane de utilizatori vor fi la curent cu abilitatea sa de a satirize ştirile fără să se abată de la subiectele actuale.