Confidenţialitate

Travel Leaders, cea mai mare reţea de agenţii de turism din SUA, s-a lansat oficial în România

Travel Leaders, cea mai mare reţea de agenţii de turism din SUA, ce se află în plin proces de expansiune la nivel global, este prezentă din această toamnă și pe piața din România. În cadrul unei conferințe de presă desfășurate miercuri în București, a fost anunțat parteneriatul exclusiv dintre Aerotravel şi Travel Leaders, prin care a luat ființă Travel Leaders România.

Travel Leaders România își propune să devină principalul jucător de pe piața națională a turismului de afaceri, consolidând astfel locul Aerotravel pe această piață. Serviciile sunt prezentate și pe noul site www.aerotravelcorporate.ro.

Rețeaua globală Travel Leaders are peste peste 561 de agenții de turism și 6000 de birouri în Statele Unite ale Americii, Canada, Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia – Pacific.

Parteneriatul cu Travel Leaders oferă Aerotravel acces la furnizori globali de servicii turistice și solutii tehnologice, precum și capacitatea de a furniza soluții de business travel în orice colț al lumii, după cum a explicat Antonio Nițu, Director General Aerotravel.

Antonio Nițu a ținut să sublinieze că Aerotravel este o companie 100% românească, prezentă de 22 de ani pe piață, cu o cotă de piață de 15% și un model de afaceri sănătos care i-a permis să intre în parteneriat cu Travel Leaders, cea mai mare reţea de agenţii de turism din SUA:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Afacerile Grupului Aerotravel au înregistrat cu vânzări de 35 de milioane de euro în 2017 și 40 de milioane de euro în 2018, dar și un număr de pasageri de 116.000 în 2017 și peste 150.000 în 2018. Pentru 2019, Grupul Aerotravel estimează vânzări de 45 de milioane de euro și un număr total de pasageri de 160.000.