Tratament special pentru Călin Popescu Tăriceanu la Direcția de Permise din București

În România, legea nu e valabilă pentru toată lumea. Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și-a reînnoit joi dimineață permisul de conducere fără a mai aștepta la coada de aproximativ 1.000 de persoane, scrie agenția News.ro.

Demnitarul a intrat pe ușa din curtea interioară, unde era așteptat de reprezentanții instituției.

Potrivit jurnaliștilor de la News.ro, la ora 7.40, autoturismul Dacia Duster negru aparţinând Senatului, în care se află pe locul din spate Călin Popescu Tăriceanu, a intrat în curtea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare.

Liderul ALDE nu iese imediat din maşină, ci aşteaptă ca unul dintre reprezentanţii instituției să-l întâmpine.

La ora 8.00 trebuia să înceapă programul de lucru cu publicul. Însă, deschiderea este întârziată, pentru ca preşedintele Senatului să nu fie văzut de oamenii care aşteaptă la rând.

Trei minute mai târziu, Tăriceanu iese din clădire. Deşi s-a oprit când a fost salutat de oamenii care așteptau la coadă, s-a întors cu spatele şi a intrat în maşină în momentul în care a fost întrebat de ce a ales să intre pe o uşă din spatele clădirii. Întregul moment a fost filmat, scrie News.ro.

Contactat de jurnaliști, preşedintele Senatului a evitat să răspundă de ce a intrat prin spatele clădirii, în vreme ce comisarul-şef Florin Rădulescu, şeful Serviciului Public Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor, a spus: „Habar nu am despre ce vorbiţi”, adăugând că nu discută cazul unor persoane fizice.

În martie 2008, a izbucnit un scandal după ce un echipaj s-a deplasat la domiciliul lui Tăriceanu pentru a-i face poza pentru cartea de identitate soţiei sale de la acea vreme, Ioana Tăriceanu. La acel moment ministru de Interne era Cristian David, coleg de partid cu Tăriceanu, care a susţinut că demersul este legal.

Sursă foto: News.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS