Confidenţialitate

Traseul lui Dan Condrea înainte de accident, reconstituit parțial de procurori

Procurorii Parchetului General au reconstituit parţial traseul pe care ar fi mers Dan Condrea cu maşina înainte de a intra într-un copac de pe marginea drumului între localitățile Buftea și Corbeanca. Anchetatorii au analizat inclusiv imaginile surprinse de camerele de supraveghere stradale.

Traseul a fost reconstituit în urma anchetei şi pe baza imaginilor ridicate de pe camerele de supraveghere.

“În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au reconstituit, parţial, traseul dinaintea producerii accidentului de circulaţie, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală”, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

În această anchetă, procurorii au cerut și analize ADN pentru a fi siguri că victima accidentului este Dan Condrea. În acest dosar au fost audiați mai mulți martori.

 

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, după ce a intrat cu maşina într-un copac, pe un drum judeţean, între localităţile Corbeanca şi Buftea.

Trupul neînsufleţit a fost recunoscut de concubina lui Dan Condrea, inclusiv după semnele particulare. Chiar şi aşa sunt aşteptate şi rezultatele ADN.

Ancheta privind decesul lui Dan Condrea este făcută de aceiaşi procurori care anchetează dosarul dezinfectanţilor Hexi Pharma. Compania este urmărită penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Hexi Pharma a produs un prejudiciu de aproximativ 51 de milioane de lei, după ce a vândut în 152 de spitale produse biocide neconforme, începând din 2014.