Confidenţialitate

Transportatorii vor protesta contra asiguratorilor rău-platnici | AUDIO

Transportatorii anunţă proteste de amploare. Ei sunt nemulţumiţi că autorităţile nu iau măsuri în cazul firmelor de asigurare care nu plătesc plata despăgubirilor.

Este vorba – spun ei – de Firma “Euroins”. Transportatorii cer deasemenea, măsuri la Autoritatea de Supraveghere Financiară, care nu a intervenit pentru oprirea unor astfel de practici.

Transportatorii nu au stabilit data la care vor avea loc protestele.

“Aşteptăm încă un răspuns de la Autoritatea de Supraveghere Financiară” – a declarat Vasile Ştefănescu, preşedintele Confederatiei Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania.

Însă, spune la Europa FM Dan Barbu, preşedintele Asociaţiei Service-urilor auto din România, Autoritatea a mai stabilit nişte termene, care nu au fost respectate:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Transportatorii cer măsuri urgente, inclusiv declanșarea unei anchete cu privire la faptul că Autoritatea de Supraveghere Financiară nu a intervenit şi nu a luat măsuri pentru oprirea unor astfel de practici.

Anul trecut, societăţile “City Asigurări” şi “Euroins” au fost amendate cu câte 50.000 de lei tot pentru întârzieri la plata despăgubirilor.

Cele două firme dețin aproape 70% din piața RCA din România.

Reprezentanţii Euroins nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere.