Transport GRATUIT din Eforie Sud la Europa FM Live pe Plajă

Mai puțin de o săptămână ne mai desparte de Europa FM Live pe Plajă, iar fanii muzicii bune au parte de vești bune pentru a ajunge mai ușor la cel mai așteptat festival muzical din sudul litoralului.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans vor circula  vineri și sâmbătă din Eforie Sud către zona în care are loc festivalul din oră în oră, urmând traseul obișnuit dintre stațiunile aflate în zona de sud a litoralului.

Pe 9 și 10 august, autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans vor merge GRATUIT pe ruta Eforie Sud – Europa FM Live pe Plajă, din oră în oră, în intervalul orar 15:00 – 19:00 și retur Europa FM Live pe Plajă – Eforie Sud în intervalul orar 24:00 – 02.00.

Plecarea către festivalul Europa FM Live pe Plajă se face din stația de autobuze Eforie Sud. Accesul în fiecare autobuz este GRATUIT în limita locurilor disponibile. Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans urmează traseul obișnuit al curselor dintre stațiunile din sudul litoralului.

În prima zi de festival, Simpa Trans oferă transport GRATUIT pe ruta Vama Veche – Europa FM Live pe Plajă joi, între orele 16:00 – 20.00, și retur de la Europa FM Live pe Plajă 2019 către Vama Veche între orele 24:00 – 02:00.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă de la Simpa Trans circulă din 40 în 40 de minute joi, 8 august.

În toate cele trei zile începem la ora 16:30, iar finalul showului va fi după miezul nopții.

Dincolo de programul anunțat pe www.livepeplaja.ro, fiecare zi va rezerva și mai multe surprize pentru participanții la Europa FM Live pe Plajă 2019.

Joi, 08 august 2019

VAMA
Les Elephants Bizarres
Grimus
Toulouse Lautrec
The Mono Jacks
Byron
GRAMOFONE
ALEX & THE FAT PENGUINS

Vineri, 09 august 2019

Alina Eremia
The Motans
Irina Rimes
Delia
Voltaj
Lidia Buble
Randi
Edward Sanda
Ioana Ignat
Smiley
Sore
Feli
Jean Gavril
Jo
Seredinschi
Cabron
Dorian
7 Klase
Dominique
Emilia

Sâmbătă, 10 august 2019

Vunk
Antonia
Dj Project
Vanotek
Carla’s Dreams
Bere Gratis
Lora
Liviu Teodorescu
Nicole Cherry
Adda
Jurjak

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS